Kampactiviteiten.nl

Algemene documenten

 

Hier vind je een aantal documenten die je kan gebruiken voor jouw kamp.

De documenten zijn eenvouding aan te passen naar jouw eigen thema, maar kunnen ook direct gebruikt worden.

Inschrijfformulier
Inschrijfformulier

Hier vind je 2 inschrijfformulieren, een die je zo kan gebruiken en een die je naar eigen inzicht kan maken. Belangrijk bij een inschrijfformulier is dat je alle benodigde informatie over de deelnemers maar ook de thuisblijvers (ouders/verzorgers) krijgt. Zorg er ook voor dat je alle informatie tijdens het kamp bij de hand hebt. Dit kan je doen met een deelnemerslijst. 

Kampbrief

Hier vind je 2 kampbrieven, een die je zo kan gebruiken en een om naar eigen inzicht in te vullen. Een kampbrief wordt gebruikt om alle deelnemers te informeren. Zorg ervoor dat je kort maar krachtig alle informatie over het kamp er in vermeldt. Vergeet er niet een paklijst bij mee te sturen.

Kampbrief
Paklijst

Hier vind je 2 paklijsten, een die direct te gebruiken is en een die aan te passen is naar eigen inzcht. In een paklijst moet alles komen te staan wat de deelnemers nodig hebben voor het kamp, van kleding tot eventueele extra accessoires voor de activiteiten. Een paklijst moet ervoor zorgen dat de deelnemers niks kunnen vergeten.

Paklijst
Begroting

Hier vind je een makkelijk in te vullen begroting. Een begroting is belangrijk om alle inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten. Deze begroting is gemaakt voor 5 jaar. Alleen de groene vakken hoeven ingevuld te worden. De rest wordt automatisch berekend.

Begroting
Deelnemerslijst

Hier vind je een voorbeeld van een deelnemerslijst. Belangrijk aan een deelnemerslijst is dat alle informatie over de deelnemers makkelijk terug te vinden is. Hierin vermeld je bijvoorbeeld de contactgegevens van de ouders/verzorgers, eventuele alergieën maar ook de naw gegevens. Afhankelijk van het soort kamp kan het ook belangrijk zijn om de gegevens van de zorgverzekering hier te vermelden.

Deelnemerslijst